12/21/2007

Det snurrar i min skalle

Ojoj nu har jag varit dålig med planeringen. Inte likt mig, eller så är det det, vad vet jag! Hursomhelst så är det många kastruller på samma gryta i detta nu. Jag tvättar, jag dammsuger, jag dammar, jag packar, jag äter ett äpple, jag bränner en Bruce-skiva till min moster, jag betalar räkningar, jag lyssnar på The New Pornographers och...jag andas. Min simultankapacitet går på högvarv.

Dagen har spenderats på stans allra sunkigaste (och härligaste) skivhak. Jag och Stefan och legat på knä och bara bläddrat i alla vinylbackar. Det kan vara en av de bästa sysslorna som finns, jag älskar att luskamma skivbutiker. Dock hade jag redan innan bestämt mig för att INTE köpa något eftersom jag borde fixa min skivspelare först innan jag fyller upp hela rummet med vinyl. Jag var stark till en början och avböjde en superfin Springsteen-box...men efter ett tag blev jag svag. Stefan var snabbt uppe i 11 köpta skivor och jag köpte till slut tre, jag var så tvungen. Elton John "yellow brick road" plus en Ralph McTell och Wham skiva (jag sa ju att vi alla skulle ta och köpa oss lite Wham!) fick det bli till ett pris av 10 kronor styck. Riktiga fynd!

På väg hem råkar jag slinka in på Top Shop också...och tror ni inte, där står mina drömstövlar! Jag är otroligt kräsen när det kommer till skor och hittar alltid fel på alla skor jag kollar på, även de jag själv faktiskt äger. Men nu, efter år av letande så stod de bara där! Min lycka är total. Gud så fånigt över ett par skor, men det är så sant...jag känner mig lite nykär! Dem är perfekta; svarta, lagom hög klack och lika tighta som ett par byxor på Joey Ramone.

Click on it. Click on iiiiiiiit!

(
Ja jävlar, jag råkade köpa Thurstons senaste skiva också)


3 kommentarer:

Malin sa...

Grattis igen! Ser ut som finfina stövlar! :) Vintern är räddad!

Malin sa...

Haha ja sannerligen. Fast nu vågar jag knappast använda dem för att de är så fina :)

Anonym sa...

Hej Malin!
Tack för rundan senast! Råkade köpa 6 skivor till sen när jag va förbi Micke's igen... hoho, jultomten är snäll i år! ;D

God Jul på're!